Privacybeleid

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), dit is een Europese regelgeving en vervangt per 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wie zijn we

Huisdierenoppascentrale De Wandelvriend VOF
Akerstraat 106
6445 CT Brunssum
Tel: 045-5650428
Mob1: 06-44531594
Mob2: 06-38284846
KvK. nr.: 14082563
Bank: NL23 RABO 0147218675

Ons website-adres is: http://www.hoc-dewandelvriend.nl.

Onze Mail: Info@hoc-dewandelvriend.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

HOC De Wandelvriend verzamelt de gegevens van klanten met als doel om optimaal onze diensten te kunnen verlenen, hetzij voor de oppas en zorg voor uw huisdieren, dan wel het uitlaten daarvan. Voor facturering en belastingaangifte zijn wij ook wettelijk verplicht deze gegevens te verzamelen.

De manier waarop wij gegevens verzamelen:
De zorg van uw huisdieren start met het invullen van ons opdrachtformulier bij het eerste intake gesprek bij uw thuis. Op dit formulier worden uw gegevens en die van de huisdieren vermeld. Ook Appverkeer met uw gegevens via Whatsapp of mailverkeer via uw e mailadres behoort hiertoe.

Welke gegevens verzamelen we van u?

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • App gegevens indien van toepassing.
  • Naam huisdier(en)
  • Ras huisdier(en)
  • Geslacht huisdier(en)
  • Of uw huisdier(en) wel of niet gechipt is (zijn)
  • Of uw huisdier(en) wel of niet geënt is (zijn)
  • Wie uw vaste dierenarts is.
  • Bijzonderheden c.q. medicatie die uw huisdier(en) heeft/krijgen.

Cookies

Op dit moment gebruiken wij nog geen cookies op de website.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Op dit moment gebruiken we geen google analytics, zodra dit verandert wordt dit artikel in de Privacy verklaring bijgewerkt.

Met wie we jouw data delen

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zullen deze enkel aan derden verstrekken als daar de wettelijke noodzaak voor is. In de praktijk houdt dit in dat enkel bij onze belastingaangifte onze factureringsgegevens van u verstrekt kunnen worden.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wij bewaren uw gegevens zolang daar de noodzaak voor is of de maximale termijn die de wet voorschrijft voor het archiveren van onze administratie. Deze bedraagt maximaal 10 jaar.

Welke rechten je hebt over je data

U heeft het recht op inzage, correctie en verwijdering of meenemen van uw persoonsgegevens binnen het kader van de wet. Wenst u hierover contact op te nemen dan kan dat via onze contactgegevens.

U heeft het recht om de toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens in te trekken, hiervoor kunt u ook contact met ons opnemen via onze contactgegevens.

U heeft de mogelijkheid om bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen als u het niet eens bent hoe met uw persoonsgegevens omgegaan wordt.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie en of antivirus service geleid worden.

Hoe we jouw data beveiligen

Alle opdrachtovereenkomsten, facturen en daarbij behorende gegevens worden met de grootste zorg door ons bewaard. Wij nemen de beveiliging hiervan uiterst serieus en hebben afgemeten acties genomen om misbruik, diefstal of openbaarmaking tegen te gaan. Mocht u toch het vermoeden hebben van misbruik, diefstal of openbaarmaking neem dan direct contact met ons op via bovenstaande contactgegevens..