Diensten en Prijslijst.

Als oppascentrale bieden we u de volgende mogelijkheden aan:

  • Uitlaatservice: Wij laten uw hond uit in onderling overleg, naar uw wensen.
  • Huisdierenoppas: Wij verzorgen uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving aan huis.

Bij beide mogelijkheden bieden wij uw huisdier genoeg aandacht en speelplezier, medicatie is geen probleem. Andere wensen voor de extra verzorging van uw huisdier(en) kunt u natuurlijk ook aangeven. Als u dat wenst verzorgen wij ook uw planten etc., dit hoort vanzelfsprekend bij onze service.

Kennismakingsgesprek:

Wanneer u besluit gebruik te maken van onze diensten, maken wij met u vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. Zo kunt u ons leren kennen en wij u en uw huisdier(en). Voor elke klant stellen wij een opdrachtformulier op, met de gegevens van u en uw huisdier(en). Hierbij voegen we tevens onze algemene voorwaarden toe, deze kunt u dan rustig doornemen. Voor vragen over uw opdrachtformulier of de algemene voorwaarden zijn wij natuurlijk altijd telefonisch of per mail te bereiken.

Sleuteloverdracht:

Indien u niet aanwezig bent op de tijdstippen van uitlaten c.q. verzorgen, vindt er in de meeste gevallen een sleuteloverdracht plaats. Dit wordt dan vermeld op het opdrachtformulier. Deze sleutel wordt geretourneerd bij de laatste uitlaatronde / verzorging van de huisdieren. Hierbij treft u dan ook een sleutelteruggaaf-formulier in duplo aan. U wordt dan verzocht 1 exemplaar ondertekend aan ons te retourneren in bijgevoegde retourenvelop.

Het uitlaten.

Met elke hond wordt individueel gelopen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Dit komt in de praktijk neer op de uitlaatronde, die u ook altijd met uw huisdier loopt. Op deze manier weet uw hond wat er gaat gebeuren en voelt hij zich op zijn gemak. 

Tijdens de eerste keren lopen laten wij uw hond niet vrij. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe uw hond reageert op ons en de situatie. Als blijkt dat uw hond vrij kan, dan doen wij dit ook. We spelen met hem en indien u het wenst wordt hij gekamd en geborsteld. Afdrogen na een zwempartij of flinke regen hoort natuurlijk ook bij onze service. 

Huisdierenoppas.

Wij passen bij uw huisdieren thuis op als u op vakantie bent of werkt. Dit kan 1 of meerdere keren per dag, u heeft hier een vrije keuze in. Honden laten we eerst uit, waarna we ze thuis aandacht geven, eten (dieetvoer is geen probleem) en eventueel medicatie of  kammen / borstelen.

Katten krijgen ruim de aandacht; er wordt met ze gespeeld,  geknuffeld we geven ze eten (ook hier is dieetvoer geen probleem). Borstelen of kammen kan ook en eventuele medicatie geven wij gewoon door als u weg / op vakantie bent.

Prijslijst:

Uitlaatservice en oppas honden:

U kunt uw huisdieren bij ons laten uitlaten voor de periode van een half uur of een uur. Onze prijzen zijn per 1 januari 2019 gewijzigd, onze actuele prijzen treft u hieronder aan.

Uitlaatservice en oppas honden.

  • Per half uur uitlaten per hond: €8,60
  • Tweede hond en volgende: €4,30
  • Per uur uitlaten per hond: €12,80
  • Tweede hond en volgende: €6,40

Oppas katten.

  • Per kat éénmaal verzorgen per dag: €10,50
  • Tweede kat en volgende: €2,50

Verzorgingsgebied:

Wij bieden onze diensten aan alle mensen en huisdieren in Midden en Zuid Limburg, binnen een rijafstand van 10 kilometer tot onze vestiging. Woont u buiten dit gebied dan kunt u ook gebruik maken van onze diensten; wij rekenen dan echter wel een kilometervergoeding van 19 cent per kilometer.

De tijden voor het uitlaten en oppassen worden afgestemd op uw wensen, echter als er alleen rond de middag uitgelaten moet worden, varieert de uitlaattijd van 10:00 uur ‘s ochtends tot 15:00 uur ‘s middags.

Wij zijn het gehele jaar geopend  met uitzondering van onze vakantieperiodes, die wij al onze klanten aan het begin van het jaar meedelen.