Privacybeleid

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), dit is een Europese regelgeving en vervangt per 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wie zijn we

Huisdierenoppascentrale De Wandelvriend VOF

Akerstraat 106
6445 CT Brunssum
Tel: 045-5650428
Mob1: 06-44531594
Mob2: 06-38284846
KvK. nr.: 14082563
Bank: NL23 RABO 0147218675

Ons website-adres is: https://www.hoc-dewandelvriend.nl.

Onze Mail: Info@hoc-dewandelvriend.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

HOC De Wandelvriend verzamelt de gegevens van klanten met als doel om optimaal onze diensten te kunnen verlenen, hetzij voor de oppas en zorg voor uw huisdieren, dan wel het uitlaten daarvan. Voor facturering en belastingaangifte zijn wij ook wettelijk verplicht deze gegevens te verzamelen.

De manier waarop wij gegevens verzamelen:

De zorg van uw huisdieren start met het invullen van ons opdrachtformulier bij het eerste intake gesprek bij uw thuis. Op dit formulier worden uw gegevens en die van de huisdieren vermeld. Ook Appverkeer met uw gegevens via Whatsapp of mailverkeer via uw e mailadres behoort hiertoe.

Welke gegevens verzamelen we van u?

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • App gegevens indien van toepassing.
  • Naam huisdier(en)
  • Ras huisdier(en)
  • Geslacht huisdier(en)
  • Of uw huisdier(en) wel of niet gechipt is (zijn)
  • Of uw huisdier(en) wel of niet geënt is (zijn)
  • Wie uw vaste dierenarts is.
  • Bijzonderheden c.q. medicatie die uw huisdier(en) heeft/krijgen.

Cookies

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Overzicht van gebruikte cookies

Hieronder wordt beschreven welke cookies we zelf plaatsen en van welke third-party cookies gebruik worden gemaakt.

Noodzakelijke cookies

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zonder deze cookies kunnen bepaalde onderdelen niet worden gebruikt.

Social media deel-knoppen

Op de site kunnen deel-knoppen zijn opgenomen om pagina’s te kunnen delen op social media platformen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf en maken gebruik van een cookie. Deze cookie onthoudt dat een bezoeker ingelogd is, zodat men niet opnieuw op Facebook, Twitter of LinkedIn hoeft in te loggen wanneer zij iets willen delen.

Om te zien wat zij met persoonsgegevens doen die zij met deze code binnen krijgen, kun je de desbetreffende privacy verklaringen inzien op hun eigen website:

Facebook: https://facebook.com/policies/cookies
Twitter: https://twitter.com/privacy
Linkedin: https://linkedin.com/legal/cookie-table

Deze verklaringen en links kunnen veranderen. We doen ons best om deze links up-to-date te houden.

Embedded content

Er kan gebruik worden gemaakt van content die op andere sites wordt gehost en op deze website wordt ontsloten. Denk hierbij aan YouTube- of Vimeo-video’s. Op vergelijkbare wijze als de sociale knoppen maken deze codes vaak gebruik van cookies. Wat zij met de cookies en persoonsgegevens doen, kun je vinden in het privacy beleid van de desbetreffende dienst. Wij hebben hier geen controle over.

Vimeo: https://vimeo.com/cookie_list
Google / YouTube: https://policies.google.com/technologies/cookies

Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen (vaak anoniem) gegevens en statistieken om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken, zodat we de website en onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Google Analytics

Via Google Analytics worden op deze website (geanonimiseerd) gegevens over het bezoekgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers door de website navigeren. Wij gebruiken deze informatie om beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Om zorgvuldige verwerking mogelijk te maken hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  • We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
  • We hebben het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd, wanneer je hebt aangegeven geen statistische cookies geplaatst wilt hebben;
  • We hebben alle mogelijkheden die Google aanbiedt om ‘gegevens met Google te delen’ uitgezet;
  • We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Wil je niet dat je bezoekgedrag wordt bijgehouden? Dan kun je een plugin van Google downloaden die dit voorkomt en is beschikbaar voor Microsoft Internet Explorer 11, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari en Opera. Deze instelling geldt dan voor alle websites die je bezoekt, dus niet alleen voor deze website. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Analytische cookies op de website*

*Verwijder de cookies die niet van toepassing zijn voor jouw website, en voeg de cookies toe die je wel hebt maar nog niet in de lijst staan.

Naam Geplaatst door Verloopt na Doeleinde
_ga Google Analytics 2 jaar Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
_gid Google Analytics Beëindiging sessie Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
_gat Google Analytics Beëindiging sessie Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen.

Tracking cookies

Tracking cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen, zodat bijvoorbeeld advertenties die worden weergeven relevanter kunnen zijn voor de individuele bezoeker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor zowel de bezoeker als de adverteerder.

Tracking cookies op de website*

* Verwijder de cookies die niet van toepassing zijn voor jouw website, en voeg de cookies toe die je wel hebt maar nog niet in de lijst staan.

Naam Geplaatst door Verloopt na Doeleinde
fr Facebook 3 maanden Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
NID Google Analytics 6 maanden Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. Het ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties.
ads/ga-audiences Google Analytics Beëindiging sessie Gebruikt door Google AdWords om bezoekers die zich naar klanten kunnen converteren opnieuw te betrekken op basis van het online gedrag van de bezoeker op verschillende website.
collect Google Analytics Beëindiging sessie Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.
_hjIncludedInSample Hotjar Beëindiging sessie Gebruikt door Hotjar om kwalitatieve analyse van bezoekgedrag
BizoID ads.linkedin.com 180 dagen Gebruikt voor Linkedin om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
lang ads.linkedin.com Beëindiging sessie Gebruikt voor Linkedin om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
UserMatchHistory ads.linkedin.com 180 dagen Gebruikt voor Linkedin om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.
test_cookie doubleclick.net Beëindiging sessie Test cookie van advertentieplatform doubleclick
IDE doubleclick.net 390 dagen Registreert een ID om gerichte adverenties te kunnen tonen
connect.onlinesucces.nl Online Succes Beëindiging sessie Cookie om tool van Online Succes te koppelen. Deze tool wordt gebruikt om inzicht te krijgen in welke branches de website bezoeken.
logger Online Succes 2 jaar Deze cookie bevat een unieke willekeurig gegenereerde waarde die Online Succes (software) in staat stelt website bezoekers te onderscheiden. Wanneer je als website bezoeker jezelf kenbaar maakt via een interactie op onze site (bijvoorbeeld door het invullen van een formulier), dan koppelt Online Succes dit cookie aan de gegevens die je bij deze interactie heb achtergelaten.

Verwijderen van cookies

Via de instellingen van je browser kun je geplaatste cookies verwijderen. Ook kun je hier het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. Waar deze functie precies zit, verschilt per browser.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we jouw data delen

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zullen deze enkel aan derden verstrekken als daar de wettelijke noodzaak voor is. In de praktijk houdt dit in dat enkel bij onze belastingaangifte onze factureringsgegevens van u verstrekt kunnen worden.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wij bewaren uw gegevens zolang daar de noodzaak voor is of de maximale termijn die de wet voorschrijft voor het archiveren van onze administratie. Deze bedraagt maximaal 10 jaar.

Welke rechten je hebt over je data

U heeft het recht op inzage, correctie en verwijdering of meenemen van uw persoonsgegevens binnen het kader van de wet. Wenst u hierover contact op te nemen dan kan dat via onze contactgegevens.

U heeft het recht om de toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens in te trekken, hiervoor kunt u ook contact met ons opnemen via onze contactgegevens.

U heeft de mogelijkheid om bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen als u het niet eens bent hoe met uw persoonsgegevens omgegaan wordt.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie en of antivirus service geleid worden.

Hoe we jouw data beveiligen

Alle opdrachtovereenkomsten, facturen en daarbij behorende gegevens worden met de grootste zorg door ons bewaard. Wij nemen de beveiliging hiervan uiterst serieus en hebben afgemeten acties genomen om misbruik, diefstal of openbaarmaking tegen te gaan. Mocht u toch het vermoeden hebben van misbruik, diefstal of openbaarmaking neem dan direct contact met ons op via bovenstaande contactgegevens..